SHIEET ASSÅ!

/ Permalink / 0
tävlingen var helt GALEN! De va så KUL!!!!!!
Först så åkte vi buss i 4 timmar, sen fixa vi håret o sminket o ni skulle sett disco kläderna vissa hade! Nästa gång måste jag ta med mej min kamera (FÅR JU EN I VECKAN!!!!) Tänkt nu iaf när ni läser fortsättningen av de här inlägget att jag o elin har bara dansat i street o disco 1,5 månad! och att de här var våran första tävling!
Singel disco, först dansa man:
Normal:Jag,elin o fia dansa
2nd try:jag,elin o fia kom vidare
Normal:jag o fia kom vidare
Semifinal:fia kom vidare
Final:ingen kom vidare av oss :( Jag tyckte iaf sofia o elin var as duktiga! Jag o elin visste ju inte speciellt mkt, elr jo jag visste eftersom att sötnöten fia hade berättat mkt för mej.
Singel street, först dansa man:
Normal: jag o elin dansa
2nd try: jag o elin kom vidare
Omdans: jag dansa
Normal: jag kom vidare
Semifinal: jag dansa men kom inte längre
Final: jag kom inte längre än så :(
Par street:
Normal: Jag o elin dansa par
2nd try: jag o elin kom vidare
Normal: Jag o elin kom vidare
Semifinal: jag o elin kom vidare
Final: vi kom inte vidare till final:(
Par disco:
Normal: Jag o elin dansa
2nd try: vi kom vidare
Normal: vi kom vidare
Semifinal: Vi kom vidare (här vare så roligt,jag o elin va o kissa när de va våran tur typ x) så när vi kom ut så såg vi att de var våran tur o de va precis så att vi hann dit x))
Final: Jag o elin kom vidare :D (här vare oxå så himla kul, för jag o elin stod vid läktaren och jag hade börjat tagit av våran nr lapp som vi hade för jag trodde inte vi skulle komma längre än så, då jag sen hör vårat nr ropas upp x) vi trodde verkligen INTE att vi skulle komma vidare till final så vi va typ nära att missa finalen oxå! x))
Prispallen: JAG O ELIN KOM 2!!!!! :D:D:D::D::D:D::D::D::D:D:: och fick pokal o allt x) lägger ut bild på den sen :D!
Kan säga såhär, jag kmr tävla ofta hädanefter ;D de va så hemskt kul! och snacka om att jag älskar att dansa! jag har verkligen hittat min grej nu! DANS♥ tack elin för att du va sån hemskt duktig partner och tack sofia för att du stöttade oss i alla lägen o va våran kyckling mamma!♥ älskar er båda ;)

Till top