Onsdag imorgon vettni!

Clara Jonsson / Permalink / 7

Imorgon är de onsdag (för er som inte vet de). Och då är det så roligt att vi ska till Vemdalen med schoolish! Kul vaa? Super! Måste kliva upp 5 (snäll ta livet av mig nån...) för vi ska vara här kvart i sju. Nu tänker ni säkert "varför ska du då kliva upp 5???" Jo för att jag ska åka med min låssas pappa till frida. Och han åker halv sex. Om jag inte åker med han måste jag gå och det är ca 1 mil till henne. Så jag måste kliva upp 5! :( stackars mig.. men det kmr bli så gryyymt roligt!!! Har bara åkt snowboard 1 gång i år, tragiskt. Jag som ÄLSKAR att åka snowboard. Självklart förstår ni att jag inte kmr blogga så hejdåååå hoppas ni kmr ha det roligt i skolan imr medans jag har huuuuur kul som helst!!!!!
 

Min första header.

Clara Jonsson / Permalink / 0
Hahahahaha omg visst var mina första headers fina??? De va nåt med mig och 3 bilder.. hade det som många headers!
Header nr 1:

Header nr 2:

Header 3: Tkr den här är fulast!!!!

Header nr 4:

Header nr 5:
hoppas jag skämta

Header 6:

Header 7:
Den här tror jag att jag bara hade typ 1 dag, trötta på den direkt. Förstår vrf eftersom den ser HEMSK ut..

Header 8:

Header 9:
Tkr egentligen bättre om den här (som va den jag hade innan den jag hade nu) För den är så enkelt och inte så kronligt, clean!
Haha så vad tkr ni? Bara mina två senaste som ser normala ut x) haha huaaaa

Mat.

Clara Jonsson / Permalink / 0

Just haft spanska. Det var väldigt jobbigt för jag har sån j*vla huvevärk så det finns inte. Inge kul.. Snart kmr pappa och hämtar upp mig. Han jobbar i Svall i veckan så vi tänkte passa på och umgås lite. Vi ska nog äta på resturang sen så ville han komma och kolla på min träning (?) haha. Visste ni att jag blivit en riktigt matmänniska? Vill bara äta ute helatiden.. Jag vill slösa pengar på mat! Förut tänkte jag alltid "Hellre att jag bara äter en cheese på donken så jag kan köpa en nya tröja!" Nu är det mer "FUCK TRÖJAN JAG VILL ÄTAAAA" heheheh så idag åt jag och fridis wookade nudlar med kycklig! Det var sååå gott. Så jag längtar tills pappa kmr så jag kan få äta igen (aaaa) ännu bättre att pappa betalar!

Brist på bilder, har massa på kameran men jag kmr alltid hem sent så jag hinner aldrig.

Till top