Fotokurs.

Clara Jonsson / Permalink / 1
Detta håller vi på med just nu på fotokursen(bildkompositon). Haha fast jag suger just nu men det är ändå roligt o bara leka med kameran. Vi håller på o lära oss photoshop och jäklar vad svårt de är! Kommer aldrig ihåg vad man gör.. Så jag kan inte redigera min bilder där än, tar så lång tid! Ikv åker jag hem till mamsen och sen imr ska jag till Frida och fira henne o Sofia!
Hoppas ni får en trevlig helg med.

Tisdag.

Clara Jonsson / Permalink / 0
Godmorgon! Har världens träningsvärk, träningen igår var så otroligt jobbig så jag höll på att dö. Min kondis verkar helt försvunnit. Om 8 dagar fyller jag år förresten! JIPPI! Önskat mig massa grejer till min lägenhet och en crosstrainer. Bloggar endast för att Frida inte har nåt liv o behöver nå o läsa<333

Helgen.

Clara Jonsson / Permalink / 0
Gomorgon! Hade världens mysigaste/roligaste kväll i förrgår. Haha färgade elin hår o tvättade. Visst lät de kul? Förstår de! Idag ska jag iaf hem till mamma o bli serverad mat (längtaaar) sen på lördag kväll ska jag till Frida Wessan o fira henne. Så förutom att jag måste plugga massa så ser helgen ganska bra ut! 
Till top