Lammisar.

Clara Jonsson / Permalink / 0
Hur fina är inte våra lamm? Så mysigt att sitta i höet i solen och ha massa sovandes lamm runtom! 

Imorgon åker jag till fjällen, ska försöka hålla igång träningen och äta relativt bra mat. Men jag känner att jag behöver en paus från all mat och träning. Har börjat få en jobbig relation till mat och det får inte bli värre så denna resa är nog behövlig. Kommer därför inte heller blogga så mycket men ni överlever nog, kolla instagram istället för mer uppdatering. Vi hörsss

Plugg.

Clara Jonsson / Permalink / 1
Sitter nu här och pluggar, ska inte klaga för det är ganska mysigt. Dock vaknade jag upp med halsont imorse och det har fortfarande inte släppt. Så jag kommer ta min vilodag idag istället och hoppas på att jag är piggare imorgon! För då är det ben och de vill jag inte missa. Senare på kvällen ska elin fixa mitt hår sen blir de ätarmåltid med några av brudarna, weho. Trevlig fredag alla!

Skolan och gym.

Clara Jonsson / Permalink / 0
Körde armar igår med Angelica igen, fick sån sjuk pump i armarna! Trodde blodådrorna skulle spricka, skön träningsvärk idag iallafall. Så ja passet gick väldigt bra. 
Idag har jag bara haft nationella i svenska och ska snart fortsätta skriva på gymnasiearbetet. Ikväll är mitt efterlängtade favvopass, axlar❤️. 

Gårdagens armpass:
Bicepscurl hantlar uppvärming 2x10 (10 på varje arm) sedan 3x10 dropset sista
Liggande bicepscurl på bänk 4x10
Liggande på bänk i cabel(bilden ovan) 4x10 dropset på sista
Tricepspushdown  (rep) 4x10
Tricepspushdown (rak stång) 4x10 superset med dips på bänk
Triceps rep (bild nr2) 4x10

Körde även lite bröst, bänkpress och hantelflyes. Dock är bröst inget jag koncentrera mig på utan underhåller bara musklerna.

Till top