Exempel på övningar - mage.

Clara Jonsson, Träning, Övningar / Permalink / 0
Situpstwist m vikt - Gör först vanliga situps sedan situpstwist med vikt (som på bilden fast jag brukar använda en viktplatta).
Hängande Sido crunch - Som på bilden fast brukar även göra snea, lyfter benen snett.
Crunch på bänk med rep i cabel - Gör aldrig denna på golvet längre utan har en bänk jag står på istället. Tänk på att hela tiden spänna magen  och hålla emot påvägen upp.
Brutalbänk - Denna är riktigt jobbig så ett tips är att köra med en kompis som kan peppa och hjälpa till på de sista repsen.
Liggande benlyft - Den är som hängande sido crunch fast en lättare variant. Explosivt upp mot taket och håll emot påvägen tillbaka.

Food prep.

Clara Jonsson / Permalink / 0
Stått o lagat mat i vad som känns en evighet men nu är jag klar iallafall. 11 härliga matlådor av kyckling och bulgur! Ca 420 kcal i varje låda. Dock så räcker bara dessa i 5 dagar så snart måste jag ställa mig o laga igen.
Nu tänkte jag städa min lägenhet, verkligen behövligt. Sen ska jag gå ner till gymmet och köra rygg o mage. Och efter det ska jag och Elin på bio faktiskt, Capten America. Spännande! Kika in om några timmar igen så är inlägget jag lovade förut uppe. Hade!

Morgonmys.

Clara Jonsson / Permalink / 0
Denna misse kom nu och la sig här med mig, hur mysigt? Vill också ha en katt i min lägenhet.. Dagen är för ovanlighetens skull ganska oplanerad förutom ett rygg och magpass lite senare. Kommer lägga ut en till "exempel på övningar" idag också. 
Till top