Varför är jag så dum?

Clara Jonsson / Permalink / 5
Haha asså ibland funderar jag ju på om jag ens har någon hjärna.. Hela veckan har jag planerat att köra hårda konditionspass måndag och onsdag, lugnare på tisdagen och torsdagen. Just av den anledningen att:
1. Det är inte bra att köra hårt dagarna efter varandra, kroppen behöver få återhämta sig.
2. Jag måste hinna vila och återhämta mig till 100% innan söndag.
Gissa vad jag gör då? Jo jag kör hårt på måndagen, lugnt tisdag och onsdag men hårt igår. Självklart har jag ju jätte träningsvärk idag.. Himla skit. Det som är grejen med mig! Jag kan inte låta bli! Skulle bara springa men då blir jag sååå taggad satt jag börjar köra intervaller och tog i ALLT jag kunde.. Haha blä på mig själv just nu.
 
I alla fall så ska jag fixa fransarna idag, sen kommer jag och Jossan åka o handla samt hämta upp Elin. Det är nämligen taconight tonight! Får inte glömma att vi även ska se premiären av The Mockingjay, spännande. Alltså en helt perfekt tjejkväll, längesen sist nu. Ska bli skönt att bara vara vi, har varit en ganska tuff vecka så det är behövligt!♥
 
Mysig dag imorgon också! Börjar dagen med frukostmys med Sandris, vi tänkte slå på stort och göra hotellfrukost. Sedan ska jag, syrran och Elin träna på en låt vi ska sjunga på morfars begravning och därefter ut och käka med familjen från Umeå som kommer hit över helgen. Sen på söndag är det game day, håll tummarna!
 
Ha en trevlig helg♥
Jag och min fina fader för några år sen.

Intervaller igår

Clara Jonsson / Permalink / 1
Vet ni vad! Jag ska börja ut och springa oftare, HUA vad skönt det var! Känslan efteråt var obeskrivlig, såååå skön! Sådan känsla får jag aldrig efter ett tufft gympass.. Kände mig alldeles lycklig och gosig i hela kroppen.
Gick först 1 km, sedan joggade jag 2 km och sedan vart det intervaller. Ingen aning hur många km det vart men jag sprang allt vad jag kunde uppför en ganska lång backe, sprang ganska snabbt ner och så höll jag på 5 ggr. Därefter sprang jag 2 km i intervaller också runt spåret, sprintade upp för varje backe och resten höll jag ett högt tempo. Sedan 1,5 km pw hem. UNDERBART! Tips till er som vill ha den där endorfinkicken, nu förstår jag varför jag älskade att springa förut. Dock när jag sprang regelbundet förut så var jag nästan 10 kg lättare, så det var ändå ganska tungt igår.
 
I och med att jag körde hårt igår så tänkte jag ta det lugnare idag och börja köra en långpromenad med Erik.

Ouff

Clara Jonsson / Permalink / 0
Min kropp just nu. Känns som att jag blivit överkörd av en bulldozer och sen kastad över ett stup. Blä kan inte röra mig! Men de är värt smärtan helt klart! Kan inte berätta vad jag varit med om än men jag kommer göra de så fort jag kan, lovar! 
 Uppdateringen beror på denna hemlis, har fullt upp. Men snart kommer de lugna ner sig, som tur är. En vecka kvar, då är hemlisen klar, fast sen är det Fitnessfestivalen istället haha så då kommer de inte heller va så bra tyvärr.. Min instagram kommer ni iaf nästan alltid få updates, clarajonssson. Gonatt pusss


Till top