Hur började allt?

Clara Jonsson, Fakta, Träning / Permalink / 3
För vissa är detta kanske ny information, andra inte men här kommer ett inlägg om hur jag kom igång med träning.
 
Jag har alltid varit en sprallig tjej som rört sig mycket, var ganska liten i kroppen när jag var yngre. Hästar har mamma haft sen jag var 6 år så då kan jag väl påstå att det började. Sen gick jag även i fotboll men jag och min barndomskompis Viktoria stod mest och dansa på planen än att spela.
 Tillbaka till hästarna, när jag var lite äldre, runt 11, så red vi nästan varje dag men sen ju äldre jag blev ju mer ointressant vart ridningen tyvärr. Så då började jag i basket i några månader, tröttnade, började i balett, tröttnade, började i dans (popping, disco, street). Det var faktiskt någonting jag tyckte om! Jag och Elin tävlade faktiskt några ggr också, vår första tävling så kom vi 2a i discopar. Så helt dåliga var vi väl inte haha! Men sen så slutade alla kompisar så även ja gav upp.
 
Där kom basket tillbaka, nu var jag runt 15-16 år. Just då på basketen vart jag mer och mer motiverad. Jag stannade alltid kvar efter träningarna och körde fys i omklädningsrummet, var ute och sprang alla andra dagar vi inte hade träningen.
 Nu vart jag även ännu mer sugen på att bygga muskler så jag började i thaiboxning. Eftersom jag tyckte det var så roligt så slutade jag helt med basketen, det vart tråkigt då träningarna där var så mesiga. Liksom ett straff om man förlora va typ 10 armhävningar, 10 situps, jag ville ha 100 armhävningar och 100 situps! Så då gick jag helt över till thaiboxning, 4-5 ggr i veckan. De dagar jag inte tränade där så gick jag till gymmet. Och ju snabbare jag fick resultat ju mer började jag gymma då jag såg skillnad så himla fort. Det var nog främsta anledningen från början, att jag såg skillnad så snabbt. Sen vart det roligare och roligare för jag vart bättre och bättre, inte längre nybörjaren på gymmet. Och här står jag idag, går in på gymmet som jag äger de ;) haha närå gör jag inte men det är där jag hör hemma nu. Dock funderar jag på att börja med thaiboxningen igen, det var verkligen kul + jag vet inte om jag vill bygga så himla mycket mer nu.
 
 Här nere har jag försökt samla på mig lite bilder från åren↓
 
4 år sen: Här gick jag i dans 3-4 gg i veckan
3 år sen: Började med basketen igen
2 år sen: Fortfarande basket, vart mest smal enligt mig men jag var ute och sprang ganska mycket flera mil i veckan. I slutet, på hösten började jag smått med thaiboxning


1,5 år Sen: Här var det endast thaiboxning och gymmet i slutet. 

 
Nu: Idag vet ni ju hur jag ser ut. Men här har ni en film som förtydligar min utveckling lite mer!
#1 - - Rebecca:

Grym! Utan tvekan en av mina största förebilder, drömkropp!

#2 - - vad är din instagram?:

vad är din instagram?

Svar: Clarajonssson
Clara Cornelia Jonsson

#3 - - Linda:

Hej Clara!

Följer dig på Instagram och tycker du verkar vara en go och glad tjej! Tänkte höra med dig om du är sugen på att testa våra träningstights eller kör du bara med kända märken?

Kika på Shape Up by Segerman på Facebook eller Instagram för bilder. Maila mig gärna om du ser något du blir intresserad av.

Jag har detta som en hobby vid sidan av mitt vanliga jobb och har som mål att alla ska kunna ha snygga kläder på gymmet utan att bli ruinerade.

Hör av dig om du är intresserad och lycka till med flytten hem igen!

Mvh Linda

Till top