Tävlingsplanerna då?

Clara Jonsson, Frågor och svar / Permalink / 2
Ja många frågar om när jag ska tävla. Vill bara göra det klart att jag kanske inte ens kommer tävla. Att tävla kräver så mycket hos en människa. Fysiskt men främst psykiskt! Och jag är inte redo psykiskt, inte ens nära. Fysiken har jag, på den delen är jag redo. Finns såklart saker jag kan förbättra men jag är ändå i den form som jag skulle vara nöjd att ta upp på scen efter några dietande veckor.
 Men psykiskt... Jag har trott jag varit stark i psyket men direkt jag ligger på ett underskott så får jag djupa svackor där jag känner mig otroligt deprimerad. Och så ska det inte vara så snabbt in på dieten! I och med att jag känner mig deprimerad så känns träningen som ett måste, och jag ÄLSKAR att träna. Och när det då bara känns som ett måste och jobbigt så är något fel.
 
Så jag kommer kanske inte tävla men det är inte omöjligt! Jag vill tävla men jag är bara inte redo än, kanske aldrig blir redo heller utan det återstår att se. Det viktigaste är att man tycker det är kul och gör det för sin egnas skull, inte grupptryck. För idag är det otroligt många som planerar att tävla, innan du också gör det fundera om det är värt det, det krävs otroooligt mycket tid och disiplin. Det är dyrt och du kommer må dåligt ibland, familj och vänner kommer i slutet prioriteras bort och det är de val man måste se om det är värt i slutändan för en ända dag. MEN det är just denna resa atleterna älskar! Och just den dagen på scen är enligt dom värt varenda sekund av blod, svett och tårar! Bara man tar sig själv i första hand, vilket jag gjort. Har val de som är bäst för mig, snälla gör de ni med♥
 
 
#1 - - j:

bra skrivet!

#2 - - j.:

bra skrivet!

Till top