Vart har jag inte bott?

Clara Jonsson, Fakta / Permalink / 0
När flödet sög så bad jag om lite tips, så nu kommer ett av tipsen: berätta hur du bor för det ser ut som du bor själv, hur kommer det sig?
 
Jag kommer ursprungligen från Umeå, där bodde jag i en liten by som heter Djäkneboda. Dock när mina föräldrar skiljde sig så flyttade farsan till Teg. Sen när jag var 11 år så valde mamma att flytta till Sundsvall pgr av släkt och vänner bor här. Så jag och syrran flyttade med mamma. Det svider lite när jag tänker tillbaka såhär, att vi flyttade ifrån pappa. Jag var dock ganska liten och tyckte nog det bara var roligt att flytta till en ny stad!
 Iallfall så bodde vi första i en lägenhet i Lucksta, sen Sörfors och sen tillslut till Sörnedansjö. Där mamma fortfarande bor med min låssas pappa och låssas bror.
 
Som i kommentaren så ser det ut som att jag bor själv och ja det stämmer! Jag flyttade hemifrån när jag var 16 år till lägenheten jag bor i nu. Ni från Sundsvall vet om att Sörnedansjö ligger i ingenstans och jag som pluggade natur och ville träna varje dag hann inte med mig! Så min käre far hjälpte mig då med denna lägenhet i Haga, som ligger 5 min från stan, villkoret var bara att jag skulle betala allt själv. Vilket jag stolt kan säga att jag gjort också! Bortskämd är jag som fick en lägenhet men har ändå fått betala alla räkningar själv för pengar jag sparat.
 
Pappa bor fortfarande i Umeå med mina syskon som kommit på senare år, Isabelle, Bonnie, Lilli och även min storasyster som flyttade tillbaka från Sundsvall till Umeå när hon tagit studenten. Där bor vi i en fin villa vid ån!
 
Såhär bor vi i Umeå↓ 
Haha älskar mina pilar jag gjorde för 3 år sen.. 
Och såhär hos mamma i Nedansjö med alla djuren↓
Min lägenhet har ni redan sett, annars finns det en länk HÄR till ett inlägg med lite bilder!
Till top