Tisdag

Clara Jonsson / Permalink / 1
Som vanligt har jag ben på tisdagar. Ändrade i kosten och höjde kolhydraterna för mer energi. Gått bra hela den och tänkte att dagens benpass kommer kanske gå bra ändå men då nu ba BOOM all energi borta. Så tråkigt.. Vi får se hur jag känner efter att druckit lite PWO. Håller tummarna!

Mitt upplägg - Svar på kommentar.

Clara Jonsson, Frågor och svar / Permalink / 0
Nina - Skulle vara väldigt kul om du kunde skriva och publicera ett träningsschema med ca 4pass/vecka samt fokus på att öka i volym :)
 
Svar: Mina pass är egentligen upplagda för 4 pass/veckan. Skillnaden är att jag kör två av de 4 passet 2 ggr, för det är sånt jag vill jobba extra mycket på. Jag kör rygg + biceps, ben x 2, triceps + bröst, axlar + mage x 2. Så det du egentligen behöver göra är att kika varje gång jag lägger upp vad jag kört för muskelgrupper så har du ett schema där med övningar och set! Nu under min diet så tränar jag mest för att inte tappa musklerna och hade kört på samma antal och reps om jag ville bygga och öka i volym. Så går du in på kategorin "övningar" så har du ett schema att köra efter! Ännu längre ner har du även beskrivning på några av dom. Lycka till :)
 

Typisk frukost för mig.

Clara Jonsson / Permalink / 0
Här har ni en typisk frukost för mig, proteingröt (havregryn+proteinpulver), tartarus, omega 3, bär, nötter/jordnötssmör och lite C-vitamin. Sen ibland lyxar jag till det med lågkalori sylt och även pancake syrup från Walden farms (TIPS!!), smakar helt underbart då!
 
Morgoncardion imorse gjordes framför filmer Wedding Crashers, väldigt underhållande. Sedan vare bara att duscha, käka, packa och bege sig till jobbet! Sov ganska bra inatt, förutom att jag gick i sömnen (som vanligt) och drack Pepsi Max? Vilket ledde till att jag var tvungen och kissa hela tiden haha.. Går nästan varje natt i sömnen men jag tycker inte om när jag ska hålla på med mat. En gång gick jag upp och började smälta mashmallows i en kastrull? Sen när de smält lite stängde jag tydligen av plattan och gick o la mig. Tråkigt och vara normal va? Haha
 
Ska göra om mitt kostschema idag och öka intaget med ca 200 kcal och se hur jag mår, om jag mår bättre. Igår var en riktigt låg dag, tänkte vila och bara sova men drog till gymmet ändå. Körde axlar och det gick faktiskt riktigt bra fast humöret och energin var låg. Idag är det ben och det får jag inte mesa på! Så det är bara att tagga! Hörssss
 
Till top