Måndag

Clara Jonsson / Permalink / 1
Hej på er! Ber om ursäkt, det var ett tag sen sist nu. Men jag har bara varit hemma och legat i soffan och inte alls varit på humör för nånting iallafall. Nu mår jag mycket bättre, min hals är fortfarande lite paj och jag har fått rethosta men annars så känner jag mig pigg och kry! 
 Igår jobbade jag min sista dag på Telia, har haft det jätte bra där men kontorsjobb är verkligen inget för mig. Känner mig så lättad inombords nu. Kommer jobba som personlig assistent tills min utbildning på Safe Education som startar i November. Spänd på framtiden!
 
Min typiska smoothie idag igen, banan, mjölk, hallon, havregryn, proteinpulver från Scitec Nutrition och även lite lime, mums. Idag har jag inte gjort mycket alls, vi har städat och jag har jobbat lite på en tavla till mamma som fyller år imorgon! Senare ska vi ut och käka på stan, tänkte ta med mig kameran så ni kommer få se lite bilder imorgon. Ha en superkväll!
 

 

Hello! Sorry, it's been a while since last time. But I've only been home and lain on the couch and not at all been in the mood for anyway. Now I feel much better, my throat is still a bit sore but otherwise I feel refreshed and healthy!
  Yesterday I worked my last day at Telia, had a really good time there but office job is really not for me. Feel so relieved inside now. Will work as a personal assistant until my education on Safe Education, which starts in November. Tense about the future!

My typical smoothie again today, banana, milk, raspberry, oatmeal, protein powder from Scitec Nutrition and some lime, yummy. Today I have not done much at all, we've cleaned the apartment and I have worked a bit on a painting to my mother, her birthday is tomorrow! Later we're going out and eating at town, was going to take my camera with me so you will see some pictures tomorrow. Have a super evening!

Thaiboxning

Clara Jonsson / Permalink / 1
Fick en fråga angående thaiboxning, frågan lyder:
Hej! Jag har blivit sugen på att börja med thaiboxing, googlade runt lite men hittade inte någon klubb i Sundsvall med hemsida! Du hade väl tränat det där? Skulle vara jättesnällt om du vill berätta om var det var du tränade. Även om de var seriösa och bra med! Är helt nybörjare med det och vet inte alls vart jag ska gå haha! Både din instagram och blogg är så bra också! Du är en jätteinspiration varje dag!
 

Svar: Vad roligt! Jag ska faktiskt testa igen nu i höst och kanske börja! Och det är på Drakstadens Muay Thai, kolla facebook, där dom är mest aktiv och skriver om priser och tider osv. Lokalen kan värka lite läskig att gå ner i då de är i en källare, men dont worry. Det är mitt emot Saffran i stan, vid ego. Jag gick där för några år sedan och jag var jätte nöjd, vissa pass var mer fokus på tekniker, att man sparkar rätt och går rätt osvosv. Sedan vissa pass var brutala med massa fys och bara slag! HUR KUL SOM HELST! Jag älskade det, man var så död efter varje pass och ja det var en underbar känsla. Då hade man lite olika tränare, alltid någon som ledde passet men några som typ hjälpte till och kollade till att man gjorde rätt. Om jag minns rätt så var de 2-3 pass som var lärarledda för nybörjar gruppen, sedan 2-3 pass i veckan man fick träna på egen hand då. Så jag tycker absolut du ska testa på ( de får man) och känn efter själv, men som jag upplevde dom så var dom väldigt duktiga och seriösa, de va lärorika pass men samtidigt riktigt jobbiga pass. Så syns vi kanske där i höst!

Abs

Clara Jonsson, Träning, Övningar / Permalink / 2
Jag må vara sjuk, men inte ni! Så här har ni ett pass att köra för att magen ska få jobba lite, kul va? 
 
 Cable crunches - superset - med drag åt sidan
- 10 raka reps + 10 åt sidan x 4 set 
 
Drag åt sidan med vikt (klipp nr 2 i videon) - superset- cable crunches
- 10 drag på varje sida x 4 set
 
Benlyft (visar olika varianter på videon) - superset - med side bridge
- 15-20 reps x 4 set 
 
Side bridge - superset - med benlyft
- 10 reps på varje sida x 4 set
 

I may be sick, but not you! So here you have a workout so your stomach can get to work, fun huh?
 
 Cable crunches - superset - drag to the side
- 10 straight reps + 10 at the side x 4 sets 
 
Drag to the side (clip nr 2 in the video ) - superset- cable crunches
- 10 reps on each side x 4 sets
 
Leg lift (diffrent ways to do this one on the video) - superset - side bridge
- 15-20 reps x 4 sets
 
Side bridge - superset - leg lift
- 10 reps on each side x 4 sets
Till top