Jobbdag

Clara Jonsson / Permalink / 1
Idag hade jag ett springpass igen, så jag jobbade på morgonen, ledig 5 timmar innan jag jobbar nu på kvällen igen. Härligt och få massa timmar i solen! Jag är ganska barnslig av mig så jag tvingade Dennis lillebror Gustav att hitta deras vattenspridare sedan var skratten igång. Huga så mycket jag skrattade, tror till och med att jag kissa på mig lite för det var så kul. Vi sprang och hoppade över den där strålen samtidigt som vi tog lite kort. Så kul!
 
Nu ska jag jobba till nio sedan ska vi köra ett sent armpass! Ha en trevlig kväll♥
 

 
Today I had a similar day like yesterday, so I worked in the morning, was free for 5 hours before I now have to work late again. Lovely and get lots of hours in the sun! I'm quite childish of me so I forced Dennis brother Gustav to find their sprinklers. Ouch how much I laughed, even believe that I pee my pants a little bit because it was so fun. We ran and jumped over that beam while we took some pictures. So funny!

Now I'll work until 9 and then train arms at the gym! Have a nice evening
#1 - - Astrid:

Alltså det här är en ganska dum fråga men hur får man upp stången innan man kör knäböj? haha mina spagettiarmar klarar troligtvis inte en frivändning med en vanlig stång.

Till top