Sjukdag nr 100

Clara Jonsson / Permalink / 2
Gick inte till jobbet igår. Mådde alldeles för dåligt, febern och huvudvärken tog kol på mig. Jag mådde tom. Så dåligt satt när morsan ville komma och ta hand om mig så fräste jag bara åt henne haha. Och vem tackar nej till och bli omhändertagen? Inte jag iallafall!

Idag är det inte mycket bättre.. Så blir soffliggandes idag också. Sämst! Men vad gör man? Bara jag är frisk till på torsdag då Ellen kommer.


Sjukhelvetes

Clara Jonsson / Permalink / 0
Hejsan! Ligger just nu i sängen och är otroligt frustrerad. Jag är sjuk. Och jag hatar de så otroligt mycket! Varför??? Började ju bara med lite halsont men jag stannade ändå hemma och vilade från gymmet i soffan. Sen vart de bara värre o värre och nu ligger jag här med feber?!? Gu så trött jag blir. Kämpade mig till o jobba igår men blir väldigt tveksam för idag. Börjar halv ett så jag får fundera lite först.. Skit också!
Här får ni en bild på min nya frilla. Har haft samma frisyr nu i ca 4 år så tänkte de var dags. Fina Cajsa som hjälpte mig färga och klippa💕


Godkväll!

Clara Jonsson / Permalink / 1
Hejsan! Sitter just nu i soffan och ser sista avsnittet av Suits..... Tragiskt! Borde ligga och sova men jag har fått sånna problem att lägga mig i tid. Sjukt envis! 

Vet inte riktigt vad man skriver på en blogg, vad brukar man skriva? Kan berätta lite om mig jobb!

Jag jobbar på Telias bredbandssupport och har jobbat här sen i december. Efter utbildningen så har jag jobbat "riktigt" i ca 1 månad och har äntligen börjat känna mig ganska bekväm och lugn. Inte lika stressad längre för sura kunder eller ärenden som verkar omöjliga. Har faktiskt kommit igång med säljet nu också vilket känns toppen! 
 Är dock lite kluven hur jag ska önska mitt schema i framtiden. Vill man jobba kväll eller morgon? Jobbar jag kväll så blir mina gympass oftast väääldigt bra. Jag har energi när jag vaknar + jag hinner sova 7-8 h och inget har hunnit förstöra så gympasset blir dåligt och det är även lite folk som tränar då. Jobbar jag morgon så har jag haft svårt att äta innan passet vilket slutar i att jag inte äter alls -> dåligt energi på gymmet -> trött o grinig = dåligt pass. Men samtidigt kan de vara skönt att komma hem och faktiskt inte behöva sova direkt! Dessa dagar jag jobbar kväll hinner jag inte göra något annat är träna på morgonen. Får fundera lite på de!

Och just ja, svar på kommentar, jag tränar på Iron Works. Jag är sååå nöjd där. Upplägget och alla maskiner är väldigt bra, första maskiner jag faktiskt använder mig av (är inget fan av maskiner i vanliga fall) och det är seriösa människor som tränar där. Andra gym har jag upplevt att det är många hobby människor och det tar koncentration från mig. 
 Dock kan många bli rädda av att de "bara" är biffar där. Mitt motargument är att man får sjuuuukt bra tips från dessa, tex nya övningar eller teknik. Sen även motivationen av att se människor som är duktiga och har snygg fysik "sådär vill jag också se ut". Så detta gym är absolut något jag rekommenderar, iaf testa på gratis en gång? Du förlorar inget på de!


Till top