Svar på kommentarer

Clara Jonsson, Frågor och svar / Permalink / 2
Hej! Tänkte svara på några av era kommentarer som jag fått in! Så har ni någon fråga så ställ, kommer svara på dom så småningom.
 
Q: Du är helt fantastisk! Får sådan motivation av dig :)) Och dina tights är sååå snygga, vart kommer dem ifrån?
A: Tack vännen, så himla snäll! Dom är från märket Bia brazil, köpte dom på adrianakuhl.com :)
Q: När kommer videobloggen upp där du svara på allt inom fitness?, frågan jag ställde för länge sen i frågestunden :)
A: Jag tänker på den videon hela tiden, så just nu väntar jag bara på en dag jag hinner spela in den! So dont worry, snart så!!
 
 
Q:Vad ska du läsa för någon utbildning? :)
 A: Ska läsa till personlig tränar i höst och sedan om något år planerar jag att plugga igen, men har ingen aning om vad!
 
 
Q: Hahahahahaah förlåt men du förstör ju för dig själv?? Varför ska nån följa dig om du ändå ljuger om din storlek? Du säger ju själv att du inte är så pass stor i verkligheten(vilket du inte är) varför då ljuga om det, förstår ej. Är det för att du ska lura till dig följare?
 A: Ni som inte läst detta inlägg så hittar ni den hääär. Och snälla ni, läs den innan ni kommenterar en ogenomtänkt kommentar som denna ovan. Jag ljuger inte om min storlek, om man kollar på alla mina filmer jag ständigt lägger ut så får man en blick hur min kropp ser ut, där står jag inte i något speciellt ljus eller i någon speciell vinkel vilket jag skrev tydligt i min text. Ta din avundsjuka någon annanstans tack!
 
Q:Vad jobbar du med? :)
 A: Jag jobbar på Telias support med bredband och hemtelefoni! :)
 
 
Q:Åh vad roligt! Funderar också starkt på att gå en pt-utbildning! Dock kostar det ju en hel del, en anledning som gör att man vill vara ännu säkrare på att man gör rätt val! Får man fråga vad just denna utbildning/ det program du valt kostar? :) Kram
 A: Gör du? Vad kul!! Jag är suuupertaggad, ska bli så himlans roligt! Men som du säger, det är kostnaden som svider litegrann, men samtidigt måste man tänka att du snabbt jobbar ihop det, och att det är värt det. Jag har kollat runt på massa olika utbildningar och bestämde mig för att sluta titta på priset och endast ryktet, vilka som verkar bäst. Min utbildning kommer kosta ca 60 tusen. Lycka till! Kram
Q: vad är din instagram?
 A: Den heter clarajonssson
 
Q: Du är så grym!! Du inspirerar mig varje dag och visar många bra övningar!
Och jag älskar din stil 😍 så jag undrar .. Vad är tröjan och byxorna ifrån? 😃😃
 A:
Åh tack vännen vad du är snäll! Tack!! Tröjan är från Lager 157, har en i svart också, absoluta favoriter. Så sköna! Tightsen är från Gina :)
 
 
Q: 1) Tränar du alltid samma pass eller varijerar du?
2) Alltså tränat du tex framsida ena dagen och baksida ena?
3) Hur långa är dina benpass?
4) Är 2 timmar ben 2 ggr i veckan för mycket?
 
A: 1) Jag varierar ALLTID, inget pass är lik de andra. Antingen kör jag olika övningar, eller olika vikter eller olika set eller reps! :)
2) Ibland har jag ett fokus pass på framsida eller baksida. Just nu har mina senaste pass varit mest baksida, men jag kör alltid någon framsida.
3) Varierar! Beror på hur effektiv jag är, men runt 1 timme till max 2
4) Nja det är det inte om du har några dagars vila. Bara för att du tränar 2 timmar så betyder inte det att du hade kunnat köra allt de på 1 timma men vilar mindre. Tycker inte det spelar någon roll om jag tränar 2 timmar än en timme, bygger inte mer.
 
 
Q: Hej! Jag har länge undrat vart man kan köpa sånna linnen du har med trycket celsius? 😊
 
A: Hej! Linnena kommer från Freddy men att få med trycket Celsius får ambassadörer, de som har ett samarbete med Celsius! :)
#1 - - Elin:

Det jag vill säga är att ena sekunden säger du "tro inte på allt du ser på instagram". Sen säger du att du knäpper de bästa bilderna själv, ja då gör du ju det klart för alla att ingen ska tro på dig, eller vad menar du?

#2 - - Linnea:

Onödig kommentar du fick om att du ljuger om din storlek. Om man väljer mellan två bilder är det nästintill en självklarhet att man väljer att publicera den bilden som stämmer mer överens med ens eget ideal eller där man i ens egna ögon blev snyggare. Nog väldigt få som inte gör det. ;) Keep on going, du verkar vara en go tjej :)

Till top