Bikini

Clara Jonsson / Permalink / 2
Godmorgon! Sitter just nu i soffan och bara tar det lugnt. Ska snart göra mig i ordning, ska på middag hos Dennis föräldrar. 

Har varit och shoppat lite grejer inför resan, har nästan allt nu. Var tvungen och köpa nästan allt nytt! Har växt ganska jätte mycket på ett år så tex mina shorts får jag absolut inte på mig längre.. Så jag har nästan en helt ny garderob! Köpte några nya bikinisar också. Dock så kan jag inte ha dom rosa förrän jag blivit lite brunare haha.. Just nu är jag vit som ett lakan tyvärr! 

Ridning i Sörnedansjö

Clara Jonsson, Tips / Permalink / 0
Hemma hos mamma nu efter en ridtur, oj vad härligt det var. Bara slappna av och känna stegen av hästen under sig, harmoni! Bästa som finns.

Lite sugen blir ni allt va? Min mamma erbjuder faktiskt ridturer, för nybörjare samt ni som är mer hästvana. Hästarna vi har passar alla, vi har några mindre, lugnare och lättridna hästar men även större och piggare hästar! 

Att få någon timme på hästryggen är guld värt, som tex jag som är lite stressad. Känner mig genast lugnare bara jag är nära dom fina djuren. 

Bor du nära Sundsvall så är det bara att ringa/sms/maila min mamma Anna-Karin på nr: 0702328989 Alt. Annakarinjon@gmail.com. Eller kolla hennes fb-sida: Ridning i Sörnedansjö så får ni lite mer info. Stort tips från mig!

Bildbomb på dom fina djuren.Terapi

Clara Jonsson / Permalink / 0
Hejsan! Är påväg hem till min mamma för lite terapi, kommer spendera dagen bland alla djur och bara slappna av. Djur har en lugnande effekt för mig och många fler så jag tror denna dag är behövlig. Sen ikväll ska vi grilla och chilla! Ha en trevlig dag!
Till top