Safe Education

Clara Jonsson / Permalink / 0
Nu har det gått en hel vecka på Safe Education där jag håller på att utbilda mig till personlig tränare! Vi har just haft 8 hektiska dagar med grundteori där vi har lärt oss OTROLIGT MYCKET! Min hjärna känns lite mosad men det är ju ändå en intensivkurs så det hade varit konstigt om det vore annat.
 
 Min slutsats av denna vecka är att det är väldigt mycket att lära sig. Det gick snabbt fram men det var otroligt pedagogiska lärare där vilket gjorde det sååå mycket lättare att förstå. De har blandat med att vi får skriva, lyssna och göra vilket är de bästa inlärnings sättet enligt mig och många fler. Ni som gått/går i skola vet hur viktigt det är med en bra lärare, är läraren tråkig så är ämnet tråkigt och man presterar betydligt sämre. Sen har vi en egen sal samt ett eget gym som man får använda och som kommer användas mycket när PT-delen börjar (imorgon alltså) . Allt som allt så är lokalerna jätte bra, de är bara studenter från Safe där nere! 
 
Jag hade inte så mycket att säga nu när jag börjar skriva förutom att jag är jätte nöjd helt enkelt. Vi har ju bara suttit mest på lektionerna i och med att det "bara" varit grundteori. Kommer bli betydligt mer när vi börjar med förberedande PT då det är mycket praktiskt. Ni som är lite nyfikna på Safe's utbildningar kan ju kika in på deras sida och läsa själva, eller så får ni varmt fråga mig de ni undrar. www.safe-education.se
Till top