Dagen

Clara Jonsson / Permalink / 6
Hej fina ni! Nu var det ett bra tag sedan, har dock noll motivation för bloggen. De är några av er som är trogna och kikar in varje dag, men det är ändå inte en sådan stor mängd så då blir jag omotiverad att blogga mer och då lägger jag hellre ner mer tid och fokus på min instagram. 
 
Idag ska jag försöka vara produktiv och göra massa! Har just rensat alla miljoner bilder från veckan i Norge, nu ska jag käka lite sedan dra in till stan för att köpa mig en gitarr. Älskar musik och att sjunga och spela piano, men sedan jag flyttade hemifrån så vart det inget annat än sång i duschen. Men då i helgen så lärde jag mig spela gitarr och tänkte inte låta detta också dö ut! Sen ska jag väl antagligen spela lite på min nya gitarr, gå ut med hunden, planera lite inför Stockholmresan, laga mat och därefter träna. Hoppas ni får en underbar dag kära ni!

Julia Jonsson

Clara Jonsson / Permalink / 7
Jag har inte velat skriva om min tatuering för att det har gjort så ont i mig, det gör fortfarande ont i mig men är mer hanterbart nu. Jag är ingen tatueringstjej, jag älskar tatueringar men inte på min kropp så jag hade ingen plan alls på göra en förut.
 
Tills den dan då min kusin och nära vän Julia Jonsson dog. 
 
Julia var en sådan vän man alltid hade nära även fast det var många mil emellan oss, när man träffades så kanske de var månader sen sist men det märktes ändå inte. Hon var en av de jag höll närmast och hennes död kom som en riktigt chock, Julias liv slutade i en tragiskt bilolycka och hon dog direkt. 
 Jag fick nyheten via ett sms, trodde inte det var sant och mitt liv bröt ihop. Jag visste inte hur jag skulle hantera alla känslor, jag har varit med om 2 dödsfall i familjen, båda inom loppet av mindre än 6 månader och det var inte hanterbart längre. Så istället för att tänka på eller känna något, så stoppade jag alla känslor i en låda och gömde de lååångt inne i garderoben. Detta var såklart ingen lösning, är fortfarande inte en lösning. Känslorna bubblar upp ibland och slår till mig som en knytnäve.
 
Den ända tröst jag känner inför Julias död, det är denna tatuering, She flies above us. Den ger mig tröst att hon inte är borta, utan att hon alltid är nära både i himlen men även i mångas hjärtan♥ 
 
 

 
I have not wanted to write about my tattoo because it hurts so much to think about, it still hurts but I can do it now. I am not a tattoo girl, I love tattoos, but not on my body so I had no plan at all to do it before.
Until that day when my cousin and close friend Julia Jonsson died.

Julia was that kind of friend that you always had close even though there were many mil between us, and even though it was months since we last saw each other you could not notice it. She was one friend I was closest too and her death came as a real shock, Julia's life ended in a tragic car accident and she died instantly.
 I got the news by a text message, did not believe it was true. When I double-checked the text messages I got my life fell apart, I did not know how I would deal with all the feelings. I have experienced two deaths in the family, both in the space of less than 6 months and it was not manageable. So instead of thinking of it and feeling anything, I put all the emotions in a box and hid the looong inside the closet. This was obviously no solution, is still not a solution. The emotions bubble up occasionally and hits me like a fist.

The only consolation I feel about Juliet's death, it is this tattoo, She flies above us. It gives me comfort that she is not gone, she is always close! Both in heaven but also in the hearts of many ♥

 

Diet

Clara Jonsson / Permalink / 3


Heeej! Har haft fullt upp på senaste tiden så bloggen har fått lida lite! Har börjat min första vecka på diet, det är så mycket mat så jag får knappt i mig allt. Springer runt halvt spyfärdig hela tiden! Men de kommer bli bättre när kroppen vant sig, min kropp är van vid mindre mängd men sämre mat och äter man bra mat så blir det mer mängd för att komma upp i nog höga kalorier! 

Kommer skriva mer om min diet och vad jag äter i ett senare inlägg, men någon jag inte kommer skriva ut nånsin är mängd mat och antal kalorier. Så ingen ide att ni frågar de för jag kommer aldrig uppge den exakta mängden på de jag äter. Detta är för att alla kroppar är olika och detta schema har Lars gjort för min kropp, min vikt, min ålder, min vardag och hur jag ätit tidigare osvosv. Du kan väga lika mycket, vara lika gammal och jobba med samma jobb men vi är ändå olika. Vissa har bättre förbränning än andra tex så mitt schema kan fungera bra på mig men inte din kropp, så därför kommer jag inte dela med mig av mängden. Kan iallafall säga att det är över 2000 kcal :) 

Men jag ska ändå dela med mig på ett ungefär hur ett mål kan se ut! Är sjukt taggad, ska bli så kul och se vad som händer!
Till top