Iron Works 24/7

Clara Jonsson, Frågor och svar / Permalink / 1
 
Q: Hej Clara! Jag bor, precis som du, i Sundsvall och har för tillfället kort på Stargym. Men jag har sedan du publicerat en massa positivt om IronWorks funderat på att skaffa där. Så igår var jag där och provtränade- men saken är den att jag känner mig SÅÅÅ obekväm. Alla är så himla biffiga och starka, otroligt många är rutinerade och sedan var de lilla jag som inte har en aning om vad jag håller på med egentligen.... har du några tips till en 18 årig tjej med en del kroppskomplex? Kramar
A: Du, jag förstår dig! Det är det första intrycket man får av IronWorks när man kommer dit, men vet du vad. Man vänjer sig haha! Det är inte så farligt som det ser ut, dessa biffar är så snälla och trevliga och framförallt duktiga på de dom håller på med. Skulle du behöva hjälp så skulle alla hjälpa dig och det skulle vara vettig information! Men jag lovar dig, du kommer vänja dig och sedan inte ens se att dom är värsta biffiga. + att det är en jäkla motivation tycker jag + man får massa tips på olika övningar man ser folk göra! Vad säger du om att du och jag kanske ska träna tillsammans någon gång? Så kan jag visa dig lite olika övningar, du kan få snacka lite mer gymägarn och lära känna de som jobbar där? Maila mig på clarajonssson@gmail.com om du vill! För jag lovar dig, IronWorks är ett BRA gym. 
 
 
Q: Hej! Jag undrar om det finns något bra gym som du kan rekommendera? Hur är stämningen på ditt gym? Råkar nämligen hata när folk stirrar. Måste man vata vältränad?
A: Jag rekommenderar STARKT mitt gym, IronWorks! Jag har testat Friskis och Svettis, Stargym, Sportsgym, Goldsgym samt Ego här i Sundsvall och jag skulle aldrig byta från Ironworks Det är absolut bäst! Skillnaden, som kan skrämma många, är att det är många biffar som tränar där. Men dom är såklart inte farliga och man vänjer sig. Och du behöver ABSOLUT INTE vara vältränad för att träna där! Det är löjligt, man tränar av olika skäl och olika mål, jag själv ser de som tränar där som motivation samt inspiration som jag skrev på frågan ovan. Man ser folk köra olika övningar, får tips samt se tekniker, du kan även fråga alla där om hjäp. Passa på nu i veckan, det är gratisvecka så kan du testa på själv, mitt tips är att träna på fm då det är minst folk. Men jag rekommenderar verkligen IronWorks! Och just ja, ingen stirrar där som det gör på tex friskis och svettis, hatar också det. Sen älskar jag att man kan sitta ner och bara chilla, värma sin matlåda där och snacka allt från himmel och jord med de som tränar samt jobbar där. Man blir liksom som en liten familj och det är en underbar härligt stämning när man kommer in där! 
#1 - - Linda:

Hej! Jag tänkte också prova på nån dag faktiskt! Verkar vara ett väldigt bra gym. :) Men jag känner mig också jätteobekväm och så. Så om det är nån mer som känner så kan vi ju gå dit och känna oss obekväma tillsammans iaf haha! Jag tycker iaf att det känns lite bättre då! :)

Till top