Q/A

Clara Jonsson / Permalink / 25

Nu när jag ändå är hemma så tänkte jag att ni skulle få underhålla mig, så jag tänkte mig en frågestund! Fråga mig allt ni kan tänka er, träning, mat, övningar, speciella muskler, privatlivet, pt-utbildningen, löshår, smink, ja allt möjligt! Bara fråga på så ska jag göra mitt bästa att svara!
 

 
Now while I'm home, I thought that you would entertain me, so I thought I would have a question time! Ask me anything you can imagine, fitness, food, exercises, special muscles, privacy, pt-education, hair extensions, makeup, everything you wanna now! Just ask and I'll do my best to answer!
#1 - - Sonia:

Går du på någon diet? Hur mycket äter du isf?
Hur ser en vanlig vecka ut för dig, med träning, skola/ jobb, vila osv?
Favoritövningar för rumpa?!?

Kan du snälla svara i en video?!?!

#2 - - Amanda:

Hur mycket kondition tränar du i veckan?

#3 - - Anonym:

Har du tips på frukostar, lunch och middagar om man vill bygga muskler?
Vilka dagar tränar du vad och hur länge är du på gymmet?
Tränar ofta men får inte så mycket resultat, tips?

#4 - - RebekkaBaraldsnes:

Har du noen rå gode tips til hvordan mann skal klare og holde seg motivert til og følge en dietten 100%? Tips og triks til eventuelle erstatninger for søtsug? Du er en stoor motivasjon, god bedring!

#5 - - Tjej från stockholm:

Hur ser dina ben dagar ut?

#6 - - finnish:

when you started working out (with your coach)what your butt workout like? And how often you train your butt? Do you have old workout programs that you could show us?

Sorry my bad English, i'm Finnish :)

#7 - - Linnéa :

Hur ofta ska man gymma fär att processen ska gå relativt snabbt? Jag gymmar oftast 3 dagar i veckan. Ibland har det varit 4, men hinner oftast inte det pga att jag åker bort och jobbar. Jag går inte på någon diet..

#8 - - Moa:

Hej, har du nått tips för vad man ska äta och hur man ska träna när man vill gå ner några kilon. Jag är lite överviktig och hade tänkt att sätta igång med träningen nu.

#9 - - Sofie:

När ska du sätta i löshåret? Trivs du som brunett eller vill du bli blond framöver?
Hur träffades du och Dennis?
Vad är dina framtidsplaner förutom att bli pt? Vill du bo i Sundsvall?
Vill du ha barn och när isåfall?

Kramis

#10 - - vivvi:

Dom där svarta Hummel tightsen som du brukar ha på dig, jag beställde dom och insåg att dom är otroligt genomskinliga, är dom det på dig också? :o

#11 - - Agnes:

Hej Clara! Jag bor, precis som du, i Sundsvall och har för tillfället kort på Stargym. Men jag har sedan du publicerat en massa positivt om IronWorks funderat på att skaffa där. Så igår var jag där och provtränade- men saken är den att jag känner mig SÅÅÅ obekväm. Alla är så himla biffiga och starka, otroligt många är rutinerade och sedan var de lilla jag som inte har en aning om vad jag håller på med egentligen.... har du några tips till en 18 årig tjej med en del kroppskomplex? Kramar

#12 - - Linn :

Berätta lite om dig och din pojkvän! Hur ni träffades, vem som tog första steget osv :D Ni är verkligen jättefina tillsammans!!!

#13 - - Malin:

Hej Clara! Jag tränar 4-5 dagar i veckan men jag börjar ogilla att träna ben! Du kanske kan komma med några idéer och nya övningar som får det att bli roligt igen? Brukar göra vanliga knäböj med stång och även utfall med stång, men vill ha mer variation så det inte blir uttjatat.

#14 - - Evelina:

Tips på bra magövningar! Och tips på bra frukost som inte är havregrynsgröt :)

#15 - - Matilda :

Hej! tack för en superbra blogg! detta är lätt min favoritblogg, så mycket inspiration!
Men nu till min fråga: när du te.x skriver såhär: "Körde först bicepscurl på 10 kg hantlar, 20 reps, sedan droppade jag på 7 kg hantlar även här 20 reps. Därefter gick jag direkt över på triceps push down i cabel med stång, 40 kg 10 reps dropp på 25 kg x 10 reps. 3 gånger, 3 set!"

Vad menar du med det sista du skriver, 3gånger, 3set? att du kör varje övning 9 gånger eller bara 3?

#16 - - Sara:

Hej Clara! Jag älskar din blogg och din instagram, den ger mig riktigt mycket inspiration och motivation. Jag har en fråga angående rumpövningar. Har du några tips på övningar som endast tränar rumpan och inte benen? Eller mestadels rumpan i alla fall.

#17 - - Ella:

Hej Clara, Först vill jag bata säga att du är grym!! Sen undrar jag, jag har nämnligen gått upp några kilon efter sommarn. Det gör inte så jätte mycket eftersom de lägger sig på min rumpa och brösten börja existera ;) MEN det lägger sig också på mina "love-handels" vilket jag inte vill och mår väldigt dåligt över. Jag Vet att man inte kan punkt träna, men min fråga till dig är: hur går jag ner lite i vikt men behålla rumpan?
Speciell träning, upplägget? Mycket cardio? Kosten? Mycket mat eller mindre?
Tacksam för svar!! :D

#18 - - ..:

Hur långt ligger ditt gym ifrån dig ?
Jag har precis flyttat och gymmet där jag tränade förut var bästa gymmet men nu ligger det ca 20-25 min ifrån mig o de suger.. Har kollat några gym här men inget som fall mig i smaken om man säger så.. Saknar mitt gamla gym men det känns för långt !!!:-((( vad ska jag göra... Får panik, går i skolan oxå ...

#19 - - Jennifer:

Jag vill gärna få ner fettprocenten en del. Är 15 år och tränar 6 gånger i veckan, varav 4 ggr på gym. Har ganska hög muskelmassa ändå efter att ha styrketränat på gym i över ett år. Äter strax under 2000 kcal per dag (ca. 5 mål) i dagsläget och försöker undvika livsmedel som är ''onödiga''.T.ex. såser, jordnötssmör osv.. Försöker äta så strikt som möjligt, med undantag för lördagkvällen då jag äter lite godis ev. om jag är sugen. Går 5 km powerwalks nästan varje dag utöver min andra träning och avslutar varje gympass med 10 minuter cardio. Jag kämpar verkligen hu hårt som helst, men känns som att resultaten inte kommer? Blir galen snart! Har jättesvårt för att få ner fettprocenten.. Kan du ge lite tips för hur jag kan gå tillväga? Vill så gärna se vad som finns där under, vad man byggt upp under ett år av gymträning :)

#20 - - Ellen :

Vad har du för storlek i dina BIA BRAZIL byxor? Beställde nämligen ett par i small och de var suuuuuper små!!!

#21 - - Anonym:

Kan inte du göra kategorier i övningarna med de olika musklerna, brukar ta hjälp och tips från dina övningar, men blir jobbigt att leta efter olika pass i samma grupp för att få ut maximalt med övningstips :)

#22 - - emilia:

hej! jag tycker du har så hinla snygga läppar! jag undrar för nyfikenhetens skull om dom är naturliga eller om du lagt i fillers :)

#23 - - elin:

Var köper du jeans? Har problem med att de alltid antingen är för stora i midjan eller för små över rumpan, plus att de slits mellan benen om du förstår?
Funderat på om typ stretchiga jeans är bättre men vet inte riktigt var det finns? Tänkte om du har några tips :)
Tack för allt motivation du sprider kring dig!! Blir alltid så pepp på träning och livet av dig haha! Fortsätt vara precis som du är! :) ha det bäst!

#24 - - Anonym:

det hade vart kul om du kunde skriva lite filmtips. nu när du sett så många haha! :)

#25 - - Tjej från ume:

Halloj, jag undrar hur man går tillväga för att bli sponsrad/samarbeta med celsius? Måste man ansöka på något vis, isf hur? Kan vem som helst bli sponsrad/samarbeta med dom? Eller hur funkar det?
F.ö så är du grym! :)

Till top