Svara på frågor del 1

Clara Jonsson, Frågor och svar / Permalink / 2
Svarar på några av era frågor ni! Några kommer jag svara på i en film så oroa er inte, jag kommer svara på alla! Kram på er♥
 

Q: Favoritövningar för rumpa?!? 
A: Hmm... jag har olika favoriter olika dagar men den bästa för rumpan tycker jag är den när man har ett ben på en bänk och kör utfall med hantlar i varje hand (bulgariska utfall)! Tar så bra! Sen kickbacks är också bra
Q: Hur mycket kondition tränar du i veckan?
A: Jag springer ingenting, men brukar försöka gå intervaller på en trappmaskin minst en gång i veckan. Kroppen mår bra av konditionsträning och det är bra att variera sin träning så jag försöker få in det ibland iallafall! Är dock för dålig på det men
 
Q: Har du noen rå gode tips til hvordan mann skal klare og holde seg motivert til og følge en dietten 100%? Tips og triks til eventuelle erstatninger for søtsug? Du er en stoor motivasjon, god bedring!
A: Jag tror att, för att hålla motivationen, så måste man sätta ett mål, ett rimligt mål som man faktiskt kan fullfölja! Vissa går för hårt ut direkt på en diet och då blir det bara skit, man kommer fuska och man kommer inte alls tycka det är kul. Mitt tips är att sätta ett mål, på kanske lite kortare tid. Att nu under dessa 4 veckor så ska jag tappa ca 2 kg och jag ska kunna ta si och så mycket i någon övning (tex bicepscurl) eller att jag ska kunna göra 100 situps. Gärna planera sitt mål mer noggrant och kanske göra de med någon vän så man kan pusha och peppa varandra? Alltid lättare när man är 2! Sen kan jag faktiskt tipsa om att lägga ner pengar på en coach som kan hjälpa dig! Som jag nu ska investerad, jag kommer klara en diet själv men jag vet att de kommer gå sååå mycket bättre om jag tar hjälp av någon jag ser upp till och vet jag kommer lyssna på!
 
 Egentligen så är sötsuget bara första veckorna, sedan går det över! Så man ska bara hålla emot tills sötsuget är över! Men det jag gjorde sist när jag försökte trappa ner var att dricka aminosyror de gånger jag var sugen, gjorde BCAA isglass (fryste BCAA i glassformar), att dricka mycket hjälper men även om man äter jämna mellanrum så brukar sötsuget hålla sig borta. Men går man inte på en strikt diet så kan man byta ut godiset mot tex osaltade nötter av olika slag.
 
Q: Hur ser dina ben dagar ut?
A: Jag antar att du undrar hur jag tränar de på gymmet? Har kört ben 1-2 ggr veckan, mer 1 gång i veckan än 2 nu på slutet. Brukar försöka köra ett lättare pass och ett tyngre pass men det brukar variera. Oftast kör jag minst 2 basövningar som tex, benböj, benpress, raka marklyft, sumomark eller utfallsteg och sedan lite "lall" övningar som vissa kallar det som tex kickbacks. Reps och set är olika varje gång men alltid mellan 3-5 set och 8-15 repetitioner. 
 
Q: Berätta lite om dig och din pojkvän! Hur ni träffades, vem som tog första steget osv :D Ni är verkligen jättefina tillsammans!!!
A: Hihi vad du är gullig! Ja vi träffades på en förfest, och ska jag vara helt ärlig så var det love at first sight. Det var Dennis som tog första steget och kysste mig! Och båda två var som fast vid varandra direkt när vi sagt hej och börjat snacka lite, efter den kvällen så fanns det ingen annan. Och jag flytta hem hos han nästan direkt, sov jag någon kväll i min egna lägenhet så sov han med mig, vi ville inte vara utan varandra helt enkelt. Ibland så är det så rätt bara, och varför ska man då stå emot känslorna? Jag har aldrig haft sådana starka känslor för någon, de har gått mer än ett halvår och jag är mer kär än jag var då, min kärlek till Dennis växer bara för varje dag! Jag vore ingenting utan han♥
Q: Hur ofta ska man gymma för att processen ska gå relativt snabbt? Jag gymmar oftast 3 dagar i veckan. Ibland har det varit 4, men hinner oftast inte det pga att jag åker bort och jobbar. Jag går inte på någon diet..
A: Hmm ja alltså det finns inget exakt svar på detta då alla är olika och reagerar olika på träning samt hur man äter. Sen beror det också på vilket mål man har! Det viktigaste är att du äter mycket bra mat samt vilar mellan dina pass. Tex så är det inte bra att köra ben på en måndag och sedan köra ben igen på tisdagen, utan låta musklerna vila mycket, jag tipsar alltid om att ialllafall vänta en dag emellan, helst 2 innan man kör den musklegruppen igen. Men 3 ggr i veckan räcker sålänge du kör riktigt hårt och äter bra samt vilar!
Q: När ska du sätta i löshåret? Trivs du som brunett eller vill du bli blond framöver? 
Hur träffades du och Dennis? 
Vad är dina framtidsplaner förutom att bli pt? Vill du bo i Sundsvall? 
Vill du ha barn och när isåfall? 
Kramis
A: - Jag har bokat en tid hos Adde på tisdag nästa vecka! Längtar ihjäl mig!
- Jag trivs bäst som brunett, tror inte jag kommer bli blond igen på några år. I och med att jag är blond i grunden så trodde jag att jag skulle passa bäst i de men jag känner mig sååå mycket snyggare i mörkt haha. 
- Jag och Dennis träffades på en fest, mer spännande än så är det tyvärr inte!
- Hmm, mina framtidsplaner.. det är en svår fråga! Jag har inte planerat så långt fram, jag vill inte bo hela mitt liv här i Sundsvall. Skulle vilja flytta till någon annan stad bara för att känna efter hur det är att bo någon annanstans men samtidigt så skulle det vara skönt att bo nära min samt Dennis familj.
- Jag vill ha barn, oj vad gärna jag vill ha barn. Hade jag blivit gravid så hade jag behållt det, men inte än, ska vänta några år iallafall! Men kanske när jag är runt 25 år? Om jag kan hålla mig så länge!
Kramkram
Q: when you started working out (with your coach)what your butt workout like? And how often you train your butt? Do you have old workout programs that you could show us? 
Sorry my bad English, i'm Finnish :)
A: My leg workout isn't so much different with how they looks today. The difference was that we divided my legs in 2, one leg workout for the front/butt and one for hamstrings/butt. But it was the same exercises that I do today! Today I train my legs and my butt about 1-2 times a week!
 
Q: Dom där svarta Hummel tightsen som du brukar ha på dig, jag beställde dom och insåg att dom är otroligt genomskinliga, är dom det på dig också? :o
A: Lite genomskinliga är dom, men det är mest när det är ett speciellt ljus och jag böjer mig ner haha. Men jag tycker inte dom är jätte genomskinliga! 
 
#1 - - Emelie :

Hej clara! Vilken stor inspirationskälla du är! Följt dig ett bra tag nu och tycker du är grym! Tänkte bara fråga dig om din diet som du hade, tugga du tuggummi och läker för att stilla sötsuget? Sänkte du matintaget och när? Sen funderar jag på ätardagar skulle du rekommendera de och isf all hur?😃Mvh emelie

#2 - - maja:

Hur hade du råd att bo i en egen lägenhet när du var 16? jobbade du mkt?

Till top