Baksida lår aka rumpa

Clara Jonsson / Permalink / 1
Igår tränade ju jag och Jocke som sagt ett benpass, bakisa lår. Är bara tvungen att dela med mig av de för det var så BRUTALT hehe! Riktigt bra gick det! Har riktig träningsvärk redan nu och då är det morgon dag 1, vill inte veta känslan imorgon.
 
Baksida lår/glutes:
Raka marklyft med hantlar 8 reps x 5 set dropset på sista settet
- Raka enbensmarklyft i smith 8-10 reps/ben x 4 set
- Liggande lårcurl pyramidset = Börja på en vikt och kör 8-10 reps, höj sedan vikten 5-10 kg och gör 8-10 reps, höj vikten igen 5-10 kg och gör 8-10 reps, höj vikten 5-10 kg och kör 8-10 reps, höj vikten sedan 8-10 reps. Alltså så ska du börja på en vikt som du sedan kan höja 5 ggr efter. Därefter så ska du gå ner på vikten igen, så sammanlagt blir det 10 set i en runda. Du ska göra detta 3 ggr. VARNING: KILLING!
- Abductor superset med "hiptrusters" med gummiband ca 20-30 reps på varje 3 set
 
Nu ska jag iväg och köra ett crossfitpass och sedan måste jag hem och sistaminuten packa! Åker ju till Arlanda i eftermiddag!! Ha det så himla bra  om vi inte hörs innan jag åker!♥ PS: kommer uppdatera mer på instagram under resan, clarajonssson

Tråkigt

Clara Jonsson / Permalink / 0
Idag efter mitt sista pass innan semestern så går det upp för mig att SAS strejkar ju, och jag ska ju flyga med dom till Stockholm imorgon! Jag som för en gångs skull inte skulle åka tåg ner och var så nöjd över att jag hittat ett bra flyg som bara skulle ta 1 h. Nu måste jag plötsligt sitta på ett tåg i 5h.... Så less. Får trösta mig med att jag faktiskt ändå kommer få åka till Italien och Kroatien i 2 veckor. 
 
Nu ska jag käka lite och sedan dra till gymmet. Jag och Jocke ska köra ben så det blir kul! Sen ska jag och Dennis ha myskväll hemma och bara vara. Njuta lite extra av varandras sällskap innan jag åker! Hoppas ni får en trevlig söndagkväll♥

Firande

Clara Jonsson / Permalink / 3
Idag tar min kära kusin Elias studenten! Han är så duktig så han t.om. fått stipendium, stolt kusin! Missade Dennis lillebrors skolavslutning men fick se ett litet klipp där hans klass dansade, även där vart jag alldeles stolt! Så ledsen över att jag inte kan vara med på tjejernas skolavslutningar, tycker sånt är så fint.
 
Min dag började vilket fall väldigt tidigt, för tidigt för min smak (kl 7) då jag åkte och skjussa Dennis och sedan åkte till Birsta. Eftersom jag ska börja jobba på Cubus så vill jag såklart ha lite kläder från dom och just idag mellan 8-10 hade dom hela 40% på allt i butiken, so i went crazy (inte jätte crazy kanske). Inte shoppat vanliga kläder på flera år så det behövdes lite grejer om jag säger så. Handlade 2 par jeans, ett par harems byxor, 2 t-shirts, 1 bh, glasögon, trosor, linnen samt en jätte fin klänning, allt för tusenlappen. Vilket kap säger jag bara! Kul med lite uppdatering på garderoben.
 
Nu ska jag iväg på Elias mottagning och äta min favorit, SMÖRGÅSTÅRTA! Hade!
 
 
Till top