Baksida lår aka rumpa

Clara Jonsson / Permalink / 1
Igår tränade ju jag och Jocke som sagt ett benpass, bakisa lår. Är bara tvungen att dela med mig av de för det var så BRUTALT hehe! Riktigt bra gick det! Har riktig träningsvärk redan nu och då är det morgon dag 1, vill inte veta känslan imorgon.
 
Baksida lår/glutes:
Raka marklyft med hantlar 8 reps x 5 set dropset på sista settet
- Raka enbensmarklyft i smith 8-10 reps/ben x 4 set
- Liggande lårcurl pyramidset = Börja på en vikt och kör 8-10 reps, höj sedan vikten 5-10 kg och gör 8-10 reps, höj vikten igen 5-10 kg och gör 8-10 reps, höj vikten 5-10 kg och kör 8-10 reps, höj vikten sedan 8-10 reps. Alltså så ska du börja på en vikt som du sedan kan höja 5 ggr efter. Därefter så ska du gå ner på vikten igen, så sammanlagt blir det 10 set i en runda. Du ska göra detta 3 ggr. VARNING: KILLING!
- Abductor superset med "hiptrusters" med gummiband ca 20-30 reps på varje 3 set
 
Nu ska jag iväg och köra ett crossfitpass och sedan måste jag hem och sistaminuten packa! Åker ju till Arlanda i eftermiddag!! Ha det så himla bra  om vi inte hörs innan jag åker!♥ PS: kommer uppdatera mer på instagram under resan, clarajonssson
#1 - - Maria:

Hej Clara! För det första vill jag bara säga vilken grym förebild du är och vilken motivation du ger mig angående träningen! Sedan vill jag fråga en fråga som du säkert svarat tusen gånger på tidigare, men skulle hemskt gärna vilja veta vilket program du använder då du redigerar dina videoklipp till instagram osv.? Försöker själv också filma och hålla på men vill gärna göra dem lite skojjigare med musik och så så därför frågar jag dig. Tack för att du är en så grym tjej med fötterna på jorden!

Svar: Tack snälla du! Jag använder mig av Imovie! Lycka till och ha det super nu❤️ Kram!
Clara Cornelia Jonsson

Till top