#lyftförbarnen

Clara Jonsson / Permalink / 6
Hej finisar! Nu har jag påbörjat en tävling jag håller varmt om hjärtat på min instagram (clarajonssson). Tanken är att vi ska göra något fint men även roligt tillsammans! Går till som så att man ska köra vanliga marklyft (40 kg för tjejer och 60 för killar), för varje rep man klarar av att göra så ska man donera 5 kr till barncancerfonden, #lyftförbarnen! Så klarar man 10 reps på ett set så ska man donera 50 kr. Sen om man även taggar #celsiussverige i bilden så kan några vinna ett flak dricka också, som en liten bonus. HOPPAS verkligen att detta sprider sig, skulle vara så himla fint om vi tillsammans gör skillnad. In och kika på min bild på instagram när jag kör marklyft för lite mer info och var med!!♥
#1 - - SH:

det här har ingenting med inlägget att göra men letar som en galning efter ett par träningstights som inte är genomskinlig och visar hela rumpan/trosorna! Har du tips på ett par bra som inte är så jättedyra heller?

#2 - - Jannice:

Vilket himla fint initiativ!

#3 - - Linn Strömberg:

Men åhh vilket fint initiativ! Ska helt klart vara med

#4 - - Cornelia:

Vilket underbart initiativ! Ska man skänka på något speciellt sätt?

Svar: Nej bara till barncancerfonden, information finns på deras hemsida❤️
Clara Cornelia Jonsson

#5 - - kerstin ehrenholm:

bra hoppas det kommer in mycket pengar

#6 - - Simon:

Hej! jag skulle vilja delta i #lyftförbarnen men kan ej hitta någon information om detta på barncancerfondens hemsida. Du skulle inte kunna länka informationen för detta?

mvh

Svar: Denna tävling har inte barncancerfonden gjort, du får skänka pengar själv bara som en vanlig gåva när du gjort marklyften :)
Clara Cornelia Jonsson

Till top